Προς: Ποντιακή Εστία Μελβούρνης

Υπόψη: Προέδρου Κώστα Τσεπραιλίδη, Μελών Διοικητικού Συμβουλίου, Όλων των Μελών του Σωματείου

Αγαπητοί μας συμπατριώτες,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών και φίλων της Ποντιακής Κοινότητας Μελβούρνης, με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Ποντιακή Εστία Μελβούρνης για τα 44 χρόνια του σωματείου σας.

Σωματείου που εδώ και 44 χρόνια βρίσκεται στην υπηρεσία του Ποντιακού Ελληνισμού και γενικότερα της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και ολόκληρης της Αυστραλίας.

Σωματείου που το υπηρέτησαν άνθρωποι υψηλόφρονοι, που τίμησαν όχι μόνο τη γη των προγόνων και το έθνος τους, αλλά και την νέα πατρίδα τους.

Σωματείου πρωτοποριακού με εθνικό κύρος, με έργα και δράσεις ουσίας και προπαντός με κοινωνική προσφορά στον τόπο και τους ανθρώπους.

Αγαπητοί φίλοι, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, ευχόμαστε μακρά και ευδόκιμη διακονία στην υπηρέτηση των υψηλών ιδανικών και σκοπών του Σωματείου σας, το οποίο το θεωρούμε και δικό μας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια, με αγάπη και ομόνοια να συνεχίζετε το έργο σας και να μεταλαμπαδεύετε την αγάπη και τη σοφία σας και στις νεότερες γενιές.

Με εκτίμηση,
Για την Ποντιακή Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτωρίας

Πρόεδρος
Απόστολος Αλεξιάδης

Γραμματέας
Ρώμα Σιάχου