ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr: «Yaya & Pappou Lullabies» το νέο κανάλι της Ποντιακής Κοινότητας Μελβούρνης στο YouTube
https://www.trapezounta.gr/pontus-news/17896/

Ένα κανάλι γεμάτο με παραμύθια και τραγούδια για τα εγγόνια όλων των μελών της και όχι μόνο, δημιούργησε η Ποντιακή Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτόριας σε συνεργασία με το ομογενειακό περιοδικό GR Magazine.

Η γραμματέας του Συλλόγου Ρώμα Σιάχου μιλώντας για την σκέψη αυτή αναφέρει: «Υπάρχουν πάμπολλα κανάλια στο Youtube και ως γονείς και παππούδες μεριμνούμε συνεχώς για το τι βλέπουν τα εγγόνια μας. If you can’t beat them, join them, λένε. Σκεφτήκαμε λοιπόν πως θα ήταν προτιμότερο να βλέπουν εμάς, να προσπαθήσουμε με αυτό τον τρόπο να τους μεταδώσουμε, πέρα από την αγάπη μας, την γλώσσα και τον πολιτισμό μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτή την εξαιρετική ιδέα και υλοποίηση και σας καλώ όλους να συμμετάσχετε!

Το όραμά μας είναι να συλλέξουμε βίντεο απ’ όλο τον κόσμο, όπου υπάρχουν Έλληνες. Ήδη περιμένουμε να μας στείλουν παραμύθια και νανουρίσματα, ποντιακά, κρητικά, κυπριακά, νησιώτικα, θρακιώτικα και άλλα. Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας στείλανε τα πρώτα βίντεο, αλλά το έργο μας μόλις τώρα ξεκινάει. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να μας στέλνετε τα βιντεάκια σας το [email protected] για να τα επεξεργαζόμαστε και να τα ανεβάζουμε στο κανάλι. Είμαστε στη διάθεση όλων σας για τυχόν τεχνική βοήθεια και συμβουλές»

Βρείτε εδώ το κανάλι.

ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr: «Yaya & Pappou Lullabies» το νέο κανάλι της Ποντιακής Κοινότητας Μελβούρνης στο YouTube
https://www.trapezounta.gr/pontus-news/17896/